Go to section: Music
29 november 2012, 15:04 Music views 16146
29 november 2012, 15:04 Music views 16146

Fuego se mută la Chişinău și întrerupe legătura cu showbiz-ul românesc


Foto: laurentiupintoi.files.wordpress.com

Fuego a luat o decizie importantă în ceea ce privește viitorul său. Potrivit apropiaților, pentru că e tot timpul parodiat în România, artistul s-a decis să întrerupă legătura cu showbiz-ul românesc. În sensul acesta, Fuego a luat decizia de a se muta în Chișinău pentru că are mai multe spectacole aici decît în România, informează UNIMEDIA.

Fuego s-a plîns că aparițiile la televiziunile din România sînt aproape inexistente și, deși mulți prezentatori îl invită la interviuri, acesta se încăpățînează și refuză toate invitațiile.

Potrivit unor surse din anturajul lui, se pare că Fuego se simte foarte deranjat şi a pus la suflet toate comentariile răutăcioase la adresa lui.

Keywords:

Romania , muzica , showbiz

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1466
Populaţia:
781 locuitori

Horodişte este un sat şi comună din raionul Rezina. Satul are o suprafaţă de circa 1.40 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 6.31 km. Din componenţa comunei fac parte localităţile Slobozia-Horoişte şi Horodişte. Satul Horodişte este situat la o distanţă de 36 km de oraşul Rezina şi la 85 km de Chișinău.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.