Go to section: Music
05 september 2020, 11:00 Music views 3805
Roman Iagupov, la cea de-a 75-a aniversare a Victoriei, a cîntat balada lirică
05 september 2020, 11:00 Music views 3805

Roman Iagupov, la cea de-a 75-a aniversare a Victoriei, a cîntat balada lirică "Темная ночь" (Video)

Liderul trupei Zdob Și Zdub, Roman Iagupov, cu ocazia aniversării a 75 de ani de la Victoria în Marele Război Patriotic a interpretat la chitară una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cîntece despre război - balada lirică "Темная ночь", transmite Noi.md.

Ea a fost scrisă de compozitorul Nikita Bogoslovski și poetul Vladimir Agatov în 1943 pentru filmul "Два бойца". Cîntecul a căpătat o mare popularitate și a devenit în URSS una dintre cele mai iubite și cunoscute melodii create în timpul Marelui Război pentru Apărarea Patriei.

Roman Iagupov a interpretat această piesă în cadrul unei emisiuni de pe portalul Noi.md. Cu liderul formației Zdob și Zdub a discutat prin legătură video Nicolai Mișcoi, prezentatorul rubricii "Istoria rockului moldovenesc" de pe portalul Noi.md.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1905
Populația:
1027 locuitori

Alexeevca este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Săghieni, Alexeevca și Lidovca. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Ungheni și la 101 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1027 de oameni. Satul Alexeevca a fost menționat documentar în anul 1905.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.