Go to section: Music
08 march 2012, 12:35 Music views 8499
08 march 2012, 12:35 Music views 8499

Zinaida Julea va lansa două cărţi

Interpreta de muzică populară, Zinaida Julea, scrie o carte cu recomandări în domeniul interpretării vocale, pentru a-i ajuta pe artşti să-şi păstreze vocea. O altă publicaţie semnată de interpretă va cuprinde întîmplări hazlii din viaţa sa,  relatează trm.md.

“Cartea va fi una captivantă, ca să descreţească frunţile oamenilor, şi nu una apăsătoare, în care să mă plîng”, relevă autoarea.

Zinaida Julea consideră că este foarte, foarte fericită. “Trebuie să-i mulţumesc lui Dumnezeu cînd deschid ochii şi văd lumea din jur”, mărturiseşte interpreta.

Autoarea a declarat că tergiversează lansarea pe piaţă a publicațiilor, deoarece își doreşte un produs de calitate.

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
91 locuitori

Coroliovca este un sat din cadrul comunei Sărata-Galbenă, raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Hîncești și la 61 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 91 de oameni. Satul Coroliovca a fost întemeiat în anul 1910.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.