03 november 2024, 16:00 Celebrities views 904
Interpreta Anișoara Puică:
03 november 2024, 16:00 Celebrities views 904

Interpreta Anișoara Puică: "De mică am știut că vreau să cînt"

Interpretă Anișoara Puică, deși vorbește mereu deschis despre creație și succesele profesionale, a menționat la o emisiune TV că de la bun început cînd a făcut primii pași în scenă și-a zis că viața profesională o va arăta la toți, în schimb, cea personală va rămîne o enigmă.

De mică era pasionată de muzică și visa să urce pe scenele mari, iar la vîrsta de 12-13 ani, norocul i-a surîs.

„Începînd cu clasele a VI-VII-a am început a cînta, apoi a fost un concurs „Cîntați cu noi”, la care m-am ales cu premiul doi. Am fost aleasă la acea preselecție și am venit la Chișinău, am cîntat și de atunci am început cariera”, a menționat artista, notează Noi.md cu referire la tv8.

La acel concurs, interpreta a cîntat două melodii. Este vorba de "Trăiască soarele" și "Am venit pe acest pămînt". După ce a cîștiga marele premiu, a urmat o invitație la Moscova cu o orchestră simfonică. Acolo a cîntat melodia „Trăiască soarele” și era ghidată de compozitorul Mircea Oțel.

După succesul de la concurs, s-a întors acasă, a absolvit școala și deja urma decizia ce va face mai departe. "Deja știam că vreau să cînt. Mama m-a susținut din prima, tatăl din prima a zis că a fi cîntăreață nu e profesie, dar pînă la urmă a acceptat".

Mai multe informații despre artiștii din Republica Moldova puteți afla, accesînd site-ul moldovenii.md.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1470
Populația:
1914 locuitori

Pecişte este un sat şi comună din raionul Rezina. Pecişte este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la o distanță de 33 km de orașul Rezina și la 112 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1914 oameni. Satul Peciște este menționat documentar în anul 1470.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.