18 august 2023, 16:30 Celebrities views 1508
Leanca Grîu:
18 august 2023, 16:30 Celebrities views 1508

Leanca Grîu: "Criza este un punct de creștere!"

Criza este unul dintre cele mai importante evenimente din viață și este un punct de creștere.

Această opinie a fost exprimată de celebra actriță rusă Leanca Grîu, fiica actorului moldovean Gheorghe Grîu, pe pagina sa de socializare, relatează Noi.md.

Ea a menționat că, de la 35 la 42 de ani, există posibilitatea de a începe totul de la zero, dar nu neapărat, pentru că avem experiență și înțelegere, așa cum nu ne mai dorim.

În acest ciclu există o a doua șansă pentru cei care nu au avut timp pentru ceva, nu au ajuns acolo unde au vrut să ajungă sau au ajuns și și-au dat seama – nu e al meu!

"Acum totul este ales din poziția "îmi place/vreau/al meu", mai degrabă decît "trebuie". Merită reconsiderată relația cu ceilalți, cu părinții și, cel mai important, cu tine însuți! Vine o "criză a vîrstei mijlocii" și o reevaluare a valorilor. Criza este unul dintre cele mai importante evenimente din viață - este un punct de creștere!

Deși uneori pare că nu există nicio cale de ieșire... este întuneric și liniște totală în interior, dar acest sentiment ne face să ne "trezim" și să începem să Trăim. Generează Lumină în interior și nu mai căuta permisiunea de a fi fericit în alte persoane!", a scris Leanca Grîu.

Source: noi.md

Keywords:

Leanca Grîu , criza

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1872
Populația:
376 locuitori

Ochiul Roș este un sat și comună din raionul Anenii Noi. În componența comunei intră localitățile Ochiul Roș și Picus. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Anenii Noi și la 44 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 376 de oameni. Satul Ochiul Roș a fost menționat documentar în anul 1872.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.