25 january 2016, 10:16 Celebrities views 10079
Ana Cernicova a ajuns în finala unui concurs internațional de operă
25 january 2016, 10:16 Celebrities views 10079

Ana Cernicova a ajuns în finala unui concurs internațional de operă

Moldoveanca Ana Cernicova a ajuns în finala unuia dintre cele mai prestigioase concursuri de operă din lume - "Francesca Viñas", care va avea loc în Spania.

Este o realizare importantă în cariera unei cântărețe de operă. "Eu am ajuns în finala unuia dintre cele mai prestigioase concursuri de operă din lume, Francisco Viñas!!! Trecând peste multiple audiții, kilometri, stres, singură... fără relații... Dintr-un număr de 568 de concurenți din 60 de țări, am reușit să ajung să reprezint țara noastră printre cei 21 de finaliști! Indiferent de rezultatul final mă simt deja împlinită. Mulțumesc mult celor dragi, care mă susțin la bine și la greu...", a scris tânăra pe Facebook.

Source: www.allfun.md

Keywords:

opera , concurs , Spania

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1920
Populația:
182 locuitori

Calinovca este un sat din cadrul comunei Crasnîi Vinogradari din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Dubăsari și la 42 km de Chișinău. Conform datelor din anul 1998, populaţia satului constituia 182 de oameni. Satul Calinovca a fost întemeiat în anul 1920.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.