12 february 2015, 16:13 Celebrities views 8558
12 february 2015, 16:13 Celebrities views 8558

Moldoveanca Doina Ciobanu, în lista celor mai bine îmbrăcate vedete

Doina Ciobanu, cunoscută pentru blogul său The Golden Diamond, dar și pentru colaborările cu designeri faimoși, precum și pentru faptul că este imaginea brandului „Paul Smith", a fost prezentă recent la British Fashion Awards.

Această prezență i-a adus Doinei posibilitatea de a fi menționată drept una dintre cele mai bine îmbrăcate vedete de la eveniment.

Despre acest lucru a scris chiar Doina pe pagina blogului său de Facebook. „Nu-mi vine să cred că am fost observată la un eveniment plin de oameni minunați cu cunoștințe deosebite în modă. Mulțumesc mult revistei Elle Belgium pentru că m-au inclus în lista celor mai bine îmbrăcați la British Fashion Awards", a notat fashionista.

Mai mult, Doina a avut oportunitatea de a petrece alături de vestita Stella McCartney. „E o plăcere atât de mare să o întâlnesc pe unul dintre designerii mei preferați – Stella McCartney, noaptea trecută. Mulțumesc pentru invitația la evenimentul tău anual de Crăciun și pentru outfit-ul superb", a mai notat Doina.

De menționat că moldoveanca Doina Ciobanu colaborează, în prezent, cu brandul Jimmy Choo, pentru care a pozat de vârful unui munte săptămâna trecută.

Source: zugo.md

Keywords:

personalitati , vedete , moda

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1903
Populația:
87 locuitori

Alexandrovca este un sat din cadrul comunei Plopi, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Cantemir și la 127 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 87 de oameni. Satul Alexandrovca a fost înființat în anul 1903.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.