13 august 2013, 10:31 Moldovan reality views 8093
13 august 2013, 10:31 Moldovan reality views 8093

Compania Fly Dubai va opera curse aeriene low-cost din Chişinău, începînd cu luna noiembrie


Foto: moldpres.md

Compania aeriană low-cost Fly Dubai va opera săptămînal cîte 2 zboruri din Chişinău, începînd cu 21 noiembrie 2013. Despre aceasta au vorbit astăzi, în cadrul unei întrevederi, Prim-ministrul Iurie Leancă şi Jeyhun Efendi, directorul comercial Fly Dubai, informează MOLDPRES cu referire la Biroul comunicare şi relaţii cu presa al Guvernului.

Jeyhun Efendi l-a informat pe Premier că Fly Dubai are în prezent conexiuni cu aproape 60 de destinaţii. ”Acest fapt va oferi cetăţenilor Republicii Moldova posibilitatea să se conecteze cu destinaţii noi. Vom deveni o punte de stabilire a relaţiilor de prietenie dintre Republica Moldova şi Emiratele Arabe Unite, precum şi cu alte ţări mai puţin accesibile pentru cetăţeni din cauza distanţei”, a menţionat Jeyhun Efendi.

Prim-ministrul Iurie Leancă a salutat lansarea activităţii companiei Fly Dubai la Chişinău .”Zborurile directe Chişinău - Dubai vor îmbunătăţi semnificativ atractivitatea investiţională a Republicii Moldova şi turismul. Este un aspect pozitiv pentru politica noastră externă. De asemenea, veţi oferi o alternativă calitativă de zboruri pentru cetăţenii moldoveni care îşi aleg destinaţii îndepărtate”, a afirmat Premierul.

Lansarea oficială a zborului direct Fly Dubai dintre Dubai şi Chişinău va fi anunţată de către Premierul Iurie Leancă şi preşedintele companiei aeriene, Ghaith Al Ghaith, în septembrie curent.

Iurie Leancă a fost invitat să fie unul dintre pasagerii primului zbor operat din Chişinău cu destinaţia Dubai, invitaţie care a fost acceptată.

Keywords:

aeroport , Chisinau , low-cost

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1892
Populația:
106 locuitori

Şumna este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Din componenţa comunei fac parte localităţile Bulhac și Şumna. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Rîșcani și la 173 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 106 oameni. Satul Șumna a fost menționat documentar în anul 1892.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.