01 february 2023, 12:00 Moldovan reality views 1952
În acest an, de la zero, au fost au fost construiți 43 de km de drum
01 february 2023, 12:00 Moldovan reality views 1952

În acest an, de la zero, au fost au fost construiți 43 de km de drum

În acest an, au fost reabilitați și reparați 300 de kilometri de drumuri. De la zero, au fost au fost construiți 43 de km de drum. Mai mult, cu sprijinul fondurilor externe primite în 2022 au fost finalizate cu succes mai multe porțiuni de drum aflate în proces de lucru deja de câțiva ani. Datele au fost prezentate de Administrația de Stat a Drumurilor în cadrul ședinței consiliului fondului rutier.

Sursa: amp.gov.mdPână la începutul lunii decembrie, au fost asimilați peste 76 la sută din banii alocați în cadrul Programului privind repartizarea mijloacelor fondului rutier pentru drumurile publice naționale pe anul 2022. Se preconizează însă ca, până la sfârșitul anului 2022, banii să fie asimilați în proporție de 90%. Acest lucru va fi posibil după ce vor fi date în exploatare lucrările realizate în lunile noiembrie-decembrie.

La finalul ședinței, s-a convenit că banii care nu au fost folosiți să fie realocați pentru lucrări de întreținere a drumurilor.

Source: radiomoldova.md

Keywords:

drum , construcție

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1803
Populația:
1155 locuitori

Hînceşti este un sat şi comună din raionul Făleşti. Hînceşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 20 km de orașul Fălești și la 148 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1155 de oameni. Satul Hînceşti a fost menționat documentar în anul 1803.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.