04 august 2022, 12:30 Moldovan reality views 2980
Spirite încinse între Spînu și Kulminski. De la ce a pornit scandalul
Photo: protv.md
04 august 2022, 12:30 Moldovan reality views 2980

Spirite încinse între Spînu și Kulminski. De la ce a pornit scandalul

Moldova ar fi putut obține, în urma negocierilor din toamnă cu Gazprom, un preț mult mai bun pentru gazele naturale rusești. O recunoaște chiar fostul vicepremier pentru reintegrare, Vlad Kulminski, care, în cadrul emisiunii „Puterea a Patra”, de la N4 a mai făcut o paranteză, declarînd că în orice moment cheie nu trimiți un șofer de taxi să piloteze un avion, făcînd, astfel, referire la vicepremierul, Andrei Spînu, relatează Noi.md.

Vlad Kulminski, fost vicepremier: „ –Noi am fi putut să fim mult mai profesioniști la cum am negociat noi acest contract. În principiu, noi am fi putut obține un preț mult mai bun fără de a ceda ceva.(...) Nu vreau să dau aprecieri, dar nu cred că ar fi trebuit să fie implicat în aceste negocieri”, a declat Kulminski.

Comentariului fostului vicepremier pentru Reintegrare nu s-a lăsat fără o reacție din partea lui Andrei Spînu. În replică, acesta a publicat mesajul de felicitare a lui Kulminski privind succesele semnării contractului cu Gazprom.

Andrei Spînu a postat pe Facebook: ”Vlad, ce s-a schimbat? Pe 2 noiembrie, după semnarea contractului ai scris altceva. Vlad, “не по-мужски всё это”!”

Vlad Kulminski a mai precizat că R.Moldova ar fi putut obține un preț mai bun la gazele naturale în timpul negocierilor din toamna anului trecut.

"N-am obținut un preț pe care am fi putut să-l obținem în acele condiții. Ca eu să deschid un pic parantezele, formula pe care o avem este formula noastră. – Și asta nu este de laudă, pentru că formula nu este bunișoară", a precizat el.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
76 locuitori

Alexandrovca Nouă este un sat din cadrul comunei Crasnîi Vinogradari din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Dubăsari și la 66 km de Chișinău. Populaţia satului Alexandrovca Nouă alcătuia 76 de oameni în anul 2011. Satul Alexandrovca Nouă a fost înființat în anul 1924.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.