27 february 2013, 09:38 Moldovan reality views 13389
27 february 2013, 09:38 Moldovan reality views 13389

Ghimpu și Onoje s-au felicitat cu sărbătoarea îndrăgostiților

Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu s-a întîlnit cu unionistul de culoare John Onoje. Întîlnirea a avut loc în centrul orașului, la 24 februarie, în timpul festivităților prilejuite de Dragobete, un analog al ​​Zilei  Îndrăgostiților (Sf. Valentin), relatează Moldnews.

John Onoje, membru al Partidului Național Liberal, a dat mîna cu deputatul și a vorbit cu el.

Amintim că refugiatul din Sierra Leone, care pledează pentru aderarea Republicii Moldova la România, și cere "retragerea armatei ruse de ocupație din Transnistria pentru a plasa o bază NATO la Tiraspol," a primit cetățenia Republicii Moldova atunci cînd Ghimpu a fost Președinte interimar al Republicii, în perioada 2009-2010.

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1709
Populația:
677 locuitori

Severinovca este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Camenca și la 160 km de Chișinău. Populaţia satului Severinovca alcătuia 677 de oameni în anul 2012. Satul Severinovca a fost menționat documentar în anul 1709.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.