30 may 2021, 11:00 Moldovan reality views 3059
Trei moldovence, locuri de frunte la Olimpiada Internațională de limbă rusă
30 may 2021, 11:00 Moldovan reality views 3059

Trei moldovence, locuri de frunte la Olimpiada Internațională de limbă rusă

Trei moldovence au obținut locuri de frunte la Olimpiada Internațională de limbă rusă.

Polina Gherman, Elena Safronii și Sofia Ganya s-au clasat pe locurile I și II, în cadrul concursului. Elena Safronii este elevă în clasa a XI-a la Liceul Teoretic „Al.I.Cuza” din Iași şi s-a clasat pe locul doi. Polina Gherman și Sofia Ganya au luat premiul întîi.

Participanții au susţinut o probă eliminatorie cu 40 de întrebări. Ulterior, în etapa finală a fost necesară prezentarea unui proiect pe o temă dată şi comunicată video. La Olimpiada Internaţională de Limba Rusă au participat circa 200 de elevi din 32 de ţări.

Source: noi.md

Keywords:

elevi , olimpiada

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1852
Populația:
4856 locuitori

Sturzovca este un sat şi comună din raionul Glodeni. Sturzovca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 19 km de orașul Glodeni și la 157 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 4856 de oameni. Satul Sturzovca a fost menționat documentar în 1852 cu numele Sturzești.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.