30 may 2019, 17:25 Moldovan reality views 2364
2000 de locuri de muncă, la un tîrg al locurilor de muncă
30 may 2019, 17:25 Moldovan reality views 2364

2000 de locuri de muncă, la un tîrg al locurilor de muncă

Peste 50 de angajatori din diverse ramuri de activitate au prezentat astăzi circa 2000 de oferte de muncă în cadrul celei de-a IX-a ediție a Tîrgului locurilor de muncă pentru Tineret, organizat de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă și Primăria municipiului Chișinău.

Tîrgul s-a desfăşurat în incinta Palatului Național „Nicolae Sulac", iar la deschidere a fost prezent şi secretarul de stat al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, Radu Rebeja.

Oficialul a remarcat participarea activă a tinerilor în cadrul tîrgului, salutînd în acest sens interesul acestora pentru diversitatea ofertelor de muncă prezentate. Totodată, funcţionarul a îndemnat tinerii să profite de faptul că vor avea posibilitatea să fie ghidați de experți în domeniu pentru a-și identifica domeniile prioritare de interes profesional.

Programul tîrgului a inclus discuții și negocieri cu agenții economici, consultări privind oportunitățile de deschidere a unei afaceri, dezbateri tematice privind tehnicile și metodele de căutare a unui loc de muncă, perfectarea dosarului de angajare, utilizarea instrumentelor inovative de informare și căutare a unui loc de muncă vacant.

Tîrgul locurilor de muncă pentru Tineret este destinat absolvenților liceelor și gimnaziilor, tinerilor care își caută primul job, precum și persoanelor angajate, care doresc să-și schimbe locul de muncă.

Source: moldpres.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1897
Populația:
9801 locuitori

Donduşeni este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Donduşeni. Amplasat în vecinătatea căii ferate Bălţi-Ocniţa, oraşul Donduşeni este situat la 211 km nord de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 9801 de locuitori. Apariţia oraşului Donduşeni este legată de construcţia căii ferate Bălţi-Ocniţa, finalizată în anul 1893. Odată cu începutul circulaţiei trenurilor pe calea ferată nou construită,  este înfiinţată staţia de cale ferată Donduşeni, pe lîngă care crescu o localitate, înregistrată în 1897 ca unitate administrativă.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.