24 october 2018, 15:00 Moldovan reality views 9255
Produse lactate, pentru familii cu bebeluși din capitală
24 october 2018, 15:00 Moldovan reality views 9255

Produse lactate, pentru familii cu bebeluși din capitală

Familiile cu sugari aflate la evidența centrelor de sănătate și familiile cu gemeni și tripleţi din municipiul Chișinău vor fi aprovizionate gratuit cu produse lactate. Consiliul municipal Chișinău (CMC) a aprobat modificări la Regulamentul privind alimentarea gratuită a copiilor în primul an de viață.

Violeta Baltă, șef adjunct al Direcției asistență socială și sănătate, a spus pentru IPN că regulamentul vechi nu prevedea alimentarea copiilor din centrele de sănătate. Beneficiari erau doar cei care se aflau la evidența centrelor medicale private, asociațiilor medicale teritoriale și policlinicilor.

CMC a aprobat și o nouă redacție a Regulamentului cu privire la asigurarea persoanelor cu deficiențe de văz cu dispozitive medicale, non-medicale specializate și servicii de protezare oculară. În calitate de beneficiari au fost incluse și persoanele cu grad mediu de dizabilitate, la solicitarea asociației nevăzătorilor.

Source: ipn.md

Keywords:

produse lactate , familie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1603
Populația:
1699 locuitori

Brăviceni este un sat şi comună din raionul Orhei. Brăviceni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 19 km de oraşul Orhei şi la 63 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1699 de oameni. Satul Brăviceni a fost menționat documentar în anul 1603.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.