25 june 2018, 15:40 Moldovan reality views 11379
Circulația transportului de mare tonaj pe drumurile naționale va fi restricționată
25 june 2018, 15:40 Moldovan reality views 11379

Circulația transportului de mare tonaj pe drumurile naționale va fi restricționată

Circulația mijloacelor de transport de mare tonaj pe drumurile naționale va fi restricționată temporar. Interdicția se referă la autovehiculele cu greutatea totală de peste 20 de tone și este valabilă pentru zilele în care temperatura aerului va depăși 30 de grade Celsius, între orele 10.00 și 20.00.

Potrivit Ministerului Economiei și Infrastructurii, restricționarea circulației rutiere este necesară pentru protejarea asfaltului.

Totodată, autoritățile publice locale vor institui restricții similare pe porțiunile de drum asfaltat din localități, pentru a asigura integritatea acestora.

Excepție vor face doar automobilele care efectuează transporturile de persoane, animale vii și de produse perisabile, care participă la intervenții în caz de forță majoră, cele dotate cu echipamente de prim ajutor sau antrenate la prevenirea, lichidarea situațiilor excepționale și vehiculele antrenate la reabilitarea drumurilor.

Source: moldpres.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1443
Populația:
3707 locuitori

Ciuciulea este un sat şi comună din raionul Glodeni. Ciuciulea este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 13 km de oraşul Glodeni şi la 171 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3707 oameni. Satul Ciuciulea a fost menționat documentar în anul 1443.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.