21 december 2016, 15:45 Moldovan reality views 4743
45 de milioane de euro au ajuns în Moldova
21 december 2016, 15:45 Moldovan reality views 4743

45 de milioane de euro au ajuns în Moldova

Comisia Europeană a transferat astăzi Republicii Moldova 45,3 milioane euro din fondurile de asistență bugetară.

Suma solicitată de autoritățile Republicii Moldova a fost de 50 de milioane de euro, dar nu au fost îndeplinite o serie de condiții specifice, se arată într-un comunicat al Delegației Uniunii Europene la Chișinău.

Suma debursată corespunde plăților de asistență bugetară în cadrul a patru programe: Stimularea economică în zonele rurale (ESRA), Programul european de vecinătate pentru agricultură și dezvoltare rurală (ENPARD), Reforma politicilor finanțelor publice și Formare în învățămîntul profesional.

Aceste plăți nu sînt aferente unor noi programe de sprijin bugetar, ci corespund programelor deja existente aflate în curs de desfășurare și care au fost semnate înainte de anul 2014.

Source: timpul. md

Keywords:

euro , UE , bani

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1452
Populația:
1507 locuitori

Soltăneşti este un sat şi comună din raionul Nisporeni. Soltăneşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Nisporeni și la 83 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1507 oameni. Satul Soltăneşti a fost menționat documentar în anul 1452.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.