Go to section: Nature and tourism
27 november 2012, 14:49 Nature and tourism views 6249
27 november 2012, 14:49 Nature and tourism views 6249

Prințul Charles: Omenirea aproape de sinucidere


Foto: econews.com.au

Prințul Charles a lansat un avertisment dur, cu ocazia Premiilor Internaționale pentru Mediu 2012, spunînd că "omenirea este aproape de sinucidere", dacă nu se fac progrese în ceea ce privește ecologia, scrie Daily Mail.

De obicei temperat cînd vine vorba despre ecologie, prințul de Wales a folosit un limbaj foarte dur într-un clip filmat pentru International Green Awards 2012 și postat pe YouTube. Charles a precizat că ne așteaptă "un viitor inimaginabil" dacă nu reducem emisiile de carbon, pesticidele din agricultură și rata exploatării resurselor naturale.

În această avertizare apocaliptică prințul Charles spune că lumea se îndreaptă spre "un punct terifiant, fără întoarcere".

Prințul Charles, care a primit un premiu pentru întreaga activitate la respectiva gală pentru mediu, a mai spus în clip că rezervele de apă și combustibilii fosili sînt "sub presiune", în timp ce dioxidul de carbon este "pompat în cantități uriașe" în atmosferă.

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1898
Populația:
943 locuitori

Brînzenii Noi este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Brînzenii Vechi și Brînzenii Noi. Localitatea este situată la distanța de 36 km de orașul Telenești şi la 87 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 943 de oameni. Prima mențiune documentară a satului datează din anul 1898.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.