Go to section: Nature and tourism
22 november 2017, 18:05 Nature and tourism views 50489
În atenția moldovenilor din Indonezia
22 november 2017, 18:05 Nature and tourism views 50489

În atenția moldovenilor din Indonezia

Cetățenii moldoveni care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Bali, Republica Indonezia, urmează să țină cont de următoarele:

Vulcanul situat pe muntele Agung a erupt în seara zilei de 21 noiembrie 2017, norul de fum şi de cenuşă vulcanică ridicându-se la cca. 700 m înălţime.

Gradul de alertă este menţinut la nivelul III (atenţionare). Aeroportul internaţional Ngurah Rai din Denpasar este deschis.

Zona de restricţie în jurul vulcanului este menţinută la 6-7,5 km.

Autorităţile locale menţionează că situația este dinamică, evoluțiile fiind sub supraveghere permanentă, existând posibilitatea apariţiei unor noi restricţii în diferite zone din jurul vulcanului.

Moldovenii aflați în zonă sînt rugaţi să se informeze în permanenţă privind datele oferite de autorităţile indoneziene (Ministerul Energiei şi Resurselor Minerale - Agenţia pentru Vulcanologie (CVGHM) pe site-ul https://magma.vsl.esdm.go.id/vona/

Keywords:

Indonezia , turism , vulcan

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1432
Populația:
1661 locuitori

Medveja este un sat şi comună din raionul Briceni. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Medveja şi Slobozia-Medveja. Satul Medveja se află la o distanță de 25 km de oraşul Briceni, la 3 km de staţia de cale ferată Medveja,  270 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului Medveja constituia 1661 de oameni. Prima atestare documentară a satului Medveja datează din 1 august 1432.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.