Go to section: Nature and tourism
16 march 2016, 14:48 Nature and tourism views 7058
Formează o echipă, plantează puieţi de salcie şi poţi cîştiga 1250 de dolari
16 march 2016, 14:48 Nature and tourism views 7058

Formează o echipă, plantează puieţi de salcie şi poţi cîştiga 1250 de dolari

Rețeaua Tinerilor Ecologiști „Iubește-ți râul" reprezintă o rețea de tineri activi, interesați de problemele mediului înconjurător și iubitori ai Naturii.

Pe parcursul a celor trei ani de existență, tinerii din cadrul rețelei s-au implicat și au realizat un șir de acțiuni menite să informeze publicul larg despre rezultatele impactului negativ asupra mediului înconjurător.

Astfel, cu scopul de a extinde la nivel național Rețeaua Tinerilor Ecologiști și de a planta fâșii de protecție de-a lungul râurilor din țară, se lansează concursul „Plantează-ți viitorul", care se va desfășura în perioada martie – octombrie 2016. Concursul încurajează participarea tinerilor din întreaga ţară şi mobilizarea autorităţilor publice locale pentru a se implica în procesul de plantare a puieţilor de salcie.

Concursul se va desfăşura în două etape: etapa de plantare a puieţilor, câştigătorul căreia se va alege cu 1000 USD şi etapa de prindere a puieţilor plantaţi, iar pentru această etapă premiul este de 1250 USD.

Deci, te invităm să participi la concurs! Vei câştiga nu doar o sumă de bani, dar şi o bună experienţă de a lucra în echipă, vei învăţa cum să ai grijă de o fâşie plantată de-a lungul unui râu şi cu siguranţă vei deveni un bun ecologist.

Acest concurs este organizat în cadrul inițiativei „Iubește-ți râul", în parteneriat cu Agenţia „Apele Moldovei" şi Moldsilva, iniţiativă susținută financiar de către fundația americană EcoCatalyst Foundation.

Source: stirilocale.md

Keywords:

copac , ecologie , premiu

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1820
Populația:
708 locuitori

Sloveanca este un sat din cadrul comunei Bălăşeşti, raionul Sîngerei. Localitatea se află la distanța de 31 km de orașul Sîngerei și la 121 km de Chișinău. Conform datelor recensământului din anul 2004, populaţia satului constituia 708 oameni. Satul Sloveanca a fost menționat documentar în anul 1820.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.