Go to section: Cinema
28 september 2018, 12:05 Cinema views 11986
A fost lansat lungmetrajul Beautiful Corruption semnat de un regizor moldovean
28 september 2018, 12:05 Cinema views 11986

A fost lansat lungmetrajul Beautiful Corruption semnat de un regizor moldovean

Premieră cinematografică pentru Republica Moldova. A fost lansat lungmetrajul "Beautiful Corruption", semnat de regizorul moldovean, Eugen Damaschin.

Zeci de cineaști s-au adunat ca să vizioneze filmul de debut al regizorului. Pelicula are la bază un mix de istorii bazate pe fapte reale, concentrate într-un singur erou.

Protagonistul filmului, actorul Igor Babiac, încearcă să caute dreptatea și recurge la metode ilegale. Artistul spune că în unele momente s-a regăsit în personajul pe care l-a jucat și că aceste filmări i-au oferit o experiență de neuitat.

Plin de emoții, regizorul spune că ideea de film i-a venit acum trei ani, atunci cînd a așternut pe hîrtie cîteva gînduri. Un an și jumătate, împreună cu echipa, a lucrat la peliculă, pentru ca acum să se bucure de premieră. Regizorul speră că oamenii vor aprecia munca depusă.

Filmările au avut loc în perioada aprilie-iunie, în peste 30 de locații din Chișinău, Strășeni, Criuleni, dar și în studiourile Moldova-Film.

Din luna octombrie, lungmetrajul va putea fi văzut în cadrul caravanei organizată în peste 70 de localități ale țării.

Source: publika.md

Keywords:

film , coruptie , Cinematografie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1622
Populația:
1725 locuitori

Calaraşovca este un sat şi comună din raionul Ocniţa. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Berezovca şi Calaraşovca. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1725 de locuitori. Satul Calaraşovca este situat la o distanţă de 30 km de oraşul Ocniţa şi la 210 km de Chișinău. Satul  Calaraşovca a fost întemeiat în anul 1622.  

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.