Go to section: National costume
21 june 2013, 12:41 National costume views 8146
21 june 2013, 12:41 National costume views 8146

Moldovencele chemate să participe la concursul „Pentru IE"


Foto: pentruea.md

Moldovencele din toată lumea, membre ale comunității diasporei de moldoveni din Europa, SUA, Australia, Africa, Asia sînt invitate să facă o poză îmbrăcate în ie și să participe la concursul „Pentru IE", motivînd printr-un comentariu de ce este important să purtăm haine naționale, în special ia peste hotarele țării și nu doar pe scenă.

Cîștigătoarea va fi desemnată la sfîrșitul perioadei de concurs prin contabilizarea numărului de like-uri primite la poză.

Premiul mare va consta într-o ședință foto expres în timpul festivalului organizat de colega noastră Nata Albot, pe 30 iunie, duminică, în cadrul Festivalului IA MANIA, care va avea loc începînd cu ora 14.00, pe str. Alexandru Cel Bun 19.

Deasemenea, toate concurentele vor lupta pentru o ie. Dar cel mai important este să vrem sa fim moldoveni și să ne mîndrim cu tradițiile venite de la strămoși.

 

Sursa: unimedia.info

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1769
Populația:
596 locuitori

Ocniţa este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Ocniţa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Camenca și la 169 km de Chișinău. Populaţia satului Ocniţa alcătuia 596 de oameni în anul 2012. Satul Ocnița a fost menționat documentar în anul 1769.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.