Go to section: Culture
02 april 2016, 11:20 Culture views 5735
Expoziția produselor autohtone și-a deschis ușile (Video)
02 april 2016, 11:20 Culture views 5735

Expoziția produselor autohtone și-a deschis ușile (Video)

Astăzi a fost deschisă cea mai amplă expoziție de produse autohtone din întreaga țară. Peste 300 de participanți din toate ramurile economiei și-au etalat produsele la „Fabricat în Moldova". Evenimentul se află la cea de-a XV-a ediție.

Prezent la deschiderea expoziției, prim-ministrul Republicii Moldova, Pavel Filip, a menționat: „Sînt plăcut surprins să văd un număr atît de mare de participanți la actuala ediție a expoziției. Acest fapt denotă că oamenii sînt dornici de muncă. Ei vor să facă mai puțină politică și să se apuce de treabă".

În premieră, anul acesta, expoziția se desfășoară și în format online, unde participanții vor avea posibilitatea de a colabora direct cu potențialii clienți, stabilind noi contacte și dialoguri.

La expoziție se întîlnesc numeroase produse alimentare, textile, artizanat și utilaj tehnic. De asemenea, pe parcursul desfășurării evenimentului vor avea loc forumuri, treninguri și seminare.

Source: www.noi.md

Keywords:

expoziție , Moldova , produse

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1692
Populația:
21 locuitori

Pojarna este un sat din cadrul comunei Sinești, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Ungheni și la 74 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 21 de locuitori. Satul Pojarna a fost menționat documentar în anul 1692.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.