04 october 2024, 14:30 Nature and tourism views 778
Uniți pentru Mediu: YMCA Moldova și EcoDava au organizat o acțiune ecologică
04 october 2024, 14:30 Nature and tourism views 778

Uniți pentru Mediu: YMCA Moldova și EcoDava au organizat o acțiune ecologică

Sâmbătă, YMCA Moldova, împreună cu organizația EcoDava, a organizat o acțiune ecologică de amploare în comuna Tohatin.

Participanții s-au mobilizat pentru a contribui la protejarea și îmbunătățirea mediului înconjurător.

Personalul, voluntarii și copiii, alături de refugiații ucraineni, au lucrat cot la cot pentru a curăța și a îmbogăți zonele verzi, promovând educația ecologică.

Prin implicarea lor activă, participanții au transmis un mesaj puternic de responsabilitate civică și de grijă față de mediu.

În plus, prezența refugiaților ucraineni la eveniment a demonstrat solidaritatea și sprijinul pentru comunitățile vulnerabile, arătând că protejarea mediului înconjurător și sprijinirea celor în nevoie sunt aspecte interconectate ale unei societăți sănătoase și incluzive.

YMCA Moldova și EcoDava mulțumesc tuturor celor care au participat și reafirmă angajamentul lor pentru a continua să își susțină comunitatea și mediul înconjurător.

"Alături de noi avem voluntarii din organizația YMCA și din EcoDava, dar și copii din tabăra de vară care s-au oferit voluntari. Această zonă este des poluată și pentru noi deja a devenit o tradiție să organizăm astfel de evenimente. Alături de noi sunt și dansatorii ansamblului 'Vatra' din comuna Tohatin, iar noi le mulțumim pentru acest fapt și suntem mândri pentru că ei optează pentru un mediu înconjurător cât mai curat", a spus Vladislav Railean, care este coordonatorul voluntarilor în cadrul YMCA Moldova.

Source: noi.md

Keywords:

YMCA Moldova , Ecodava , ecologie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
2319 locuitori

Băneşti este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Băneşti și Băneştii Noi. Localitatea se află la distanţă de 8 km de oraşul Teleneşti şi la 90 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004 populaţia satului constituia 2319 oameni. Satul Băneşti a fost menționat documentar în anul 1437.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.