Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
22 septembrie 2014, 17:06 views 7476
Strada pietonală ar putea să nu fie gata de Hramul Chișinăului
Foto: point.md
22 septembrie 2014, 17:06 views 7476

Strada pietonală ar putea să nu fie gata de Hramul Chișinăului

Există îngrijorări că amenajarea străzii pietonale Diordiţa ar putea să nu fie finalizată de Hramul Chișinăului, relatează NOI.md.

«În prezent sînt în curs de desfăşurare lucrările în zonele străzilor Cosmonauţilor şi Alexandru cel Bun. Finalizarea lucrărilor ar putea fi posibilă în cazul în care vom reuşi să soluţionăm o problemă financiară cu antreprenorii», a spus astăzi la o şedinţă a serviciilor municipale şeful Cabinetului primarului general, Lilian Carp.

Viceprimarul Nistor Grozavu a ordonat ca antreprenorul care execută lucrările să fie invitat la întrunirea cu reprezentanţii Direcției generale finanțe a Primăriei capitalei, pentru soluţionarea cît mai rapidă a problemei.

«Problemă de achitare pentru lucrările prestate se tergiversează foarte mult. Locuitorii municipiului nu înţeleg de ce lucrările în această zonă iarăşi au fost suspendate parţial, dacă nu în întregime», a menţionat Grozavu.

Anterior, autorităţile municipale au promis că strada pietonală Diordiţa va fi gata de Hramul capitalei. Amintim că lucrările de amenajare a acestei zone au început în urmă cu aproximativ doi ani, iar de atunci termenele de dare în exploatare a acestui obiect au fost amînate în mod repetat.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , strada , construcție , sarbatoare

Comentarii

 (1)
  • #1 Valerii Răspunde Citează selecţia
    По поводу мощения пешеходной улицы: не плохо было бы нашему градоначальнику пройтись по этой улице с женой в туфельках на каблу чках и посмотреть на её реакцию...
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1965
Populația:
169 locuitori

Lugovoe este un sat din cadrul comunei Regina Maria, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Soroca și la 166 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 169 de oameni. Satul Lugovoe a fost înființat în anul 1965.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.