22 september 2014, 17:06 views 7482
Strada pietonală ar putea să nu fie gata de Hramul Chișinăului
Photo: point.md
22 september 2014, 17:06 views 7482

Strada pietonală ar putea să nu fie gata de Hramul Chișinăului

Există îngrijorări că amenajarea străzii pietonale Diordiţa ar putea să nu fie finalizată de Hramul Chișinăului, relatează NOI.md.

«În prezent sînt în curs de desfăşurare lucrările în zonele străzilor Cosmonauţilor şi Alexandru cel Bun. Finalizarea lucrărilor ar putea fi posibilă în cazul în care vom reuşi să soluţionăm o problemă financiară cu antreprenorii», a spus astăzi la o şedinţă a serviciilor municipale şeful Cabinetului primarului general, Lilian Carp.

Viceprimarul Nistor Grozavu a ordonat ca antreprenorul care execută lucrările să fie invitat la întrunirea cu reprezentanţii Direcției generale finanțe a Primăriei capitalei, pentru soluţionarea cît mai rapidă a problemei.

«Problemă de achitare pentru lucrările prestate se tergiversează foarte mult. Locuitorii municipiului nu înţeleg de ce lucrările în această zonă iarăşi au fost suspendate parţial, dacă nu în întregime», a menţionat Grozavu.

Anterior, autorităţile municipale au promis că strada pietonală Diordiţa va fi gata de Hramul capitalei. Amintim că lucrările de amenajare a acestei zone au început în urmă cu aproximativ doi ani, iar de atunci termenele de dare în exploatare a acestui obiect au fost amînate în mod repetat.

Source: www.noi.md

Comments

 (1)
  • #1 Valerii Reply Quote selected
    По поводу мощения пешеходной улицы: не плохо было бы нашему градоначальнику пройтись по этой улице с женой в туфельках на каблу чках и посмотреть на её реакцию...
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
525 locuitori

Solnecinoe este un sat din cadrul orașului Camenca, din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Camenca și la 161 km de Chișinău. Populaţia satului Solnecinoe alcătuia 525 de oameni în anul 2000. Satul Solnecinoe a fost înființat în secolul XX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.