Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
15 noiembrie 2016, 17:00 views 5469
Grădiniță cu regim non-stop va apărea la Comrat
15 noiembrie 2016, 17:00 views 5469

Grădiniță cu regim non-stop va apărea la Comrat

O grădiniță cu regim non-stop va fi construită în cartierul Kukuruznîi din Comrat. Lucrările de construcție vor demara în primăvara anului 2017, fiind finanțate de o agenție turcă.

Potrivit primarului Serghei Anastasov toate documentele de proiect sunt deja gata și au fost supuse expertizei.

„Proiectul de construcție a grădiniței de copii cu regim non-stop din Comrat a început încă înaintea noastră. Avem deja un proiect pentru demolarea clădirii vechi a grădiniței de copii Nr.1 din cartierul „Kukuruznîi". Prin urmare, primăvara vor demara lucrările de demolare și de construcție a noii clădiri", a precizat primarul Serghei Anastasov.

La moment, la grădinița Nr.1 se educă 30 de copii. Edilul a observat că pe perioada construcției grădiniței cu regim non-stop autoritățile locale vor transfera copiii la alte grădinițe.

Sursa: agora.md

Cuvinte cheie:

grădiniţa , construcție , Comrat

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1620
Populația:
1404 locuitori

Găuzeni este un sat şi comună din raionul Șoldăneşti. Găuzeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume situat la o distanță de 20 km de orașul Șoldănești și la 110 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1404 oameni. Prima atestare documentară a satului Găuzeni datează din 12 aprilie 1620.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.