Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
07 iunie 2013, 10:44 views 16684
07 iunie 2013, 10:44 views 16684

O nouă încăierare pe bulevardul Grigore Vieru


Foto: protv.md

Locatarii s-au luat ieri din nou la harţă cu reprezentanţii firmei de construcţii. La faţa locului s-au deplasat şi oamenii legii, care însă nu au putut preveni incidentele, informează prime.md.

Bătăia a avut loc dimineaţa, cînd muncitorii s-au apucat de treabă. Indignaţi, un grup de locatari au încercat să-i oprească. Imediat, la faţa locului s-au deplasat mai mulţi poliţişti, care au încercat să despartă taberele.

După îmbrînceli, doi bărbaţi s-au ales cu vînătăi şi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Oamenii acuză poliţiştii că nu au intervenit, ci au favorizat reprezentanţii firmei de construcţii. Oamenii legii neagă acuzaţiile.

Reprezentanţii firmei de construcţii nu au fost de găsit pentru a comenta situaţia. Scandalul dintre locatari şi reprezentanţii firmei durează cîteva zile, de cînd a început construcţia mansardei. Oamenii spun că nu şi-au dat acordul pentru mansardă, în timp ce firma spune că are toate actele în regulă.

Cuvinte cheie:

Chisinau , construcție , ilegal

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1420
Populația:
663 locuitori

Secăreni este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Secăreni și Cornești. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Hîncești și la 76 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 663 de oameni. Satul Secăreni a fost menționat documentar în anul 1420.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.