17 octombrie 2023, 15:30 Sport views 1197
Anastasia Nichita și-a arătat munca sa de o viață
17 octombrie 2023, 15:30 Sport views 1197

Anastasia Nichita și-a arătat munca sa de o viață

Luptătoarea Anastasia Nichita a avut parte de o sesiune foto specială, în care și-a etalat trofeele cîștigatea de-a lungul anilor.

”Munca mea de-o viața. Nu sînt toate medaliile ,însă fiecare medalie în parte este obținută prin sacrificii,traume,disciplină,ambiție, transpirație și multă multă muncă ! Iubesc ce fac și mulțumesc pentru tot ce am reușit până acum!”, a scris Anastasia în descrierea pozelor publicate.

Reamintim că luptătoarea moldoveană Anastasia Nichita a reușit să se califica la Jocurile Olimpice de la Paris, care vor fi organizate în anul 2024. Despre acest lucru a anunțat Comitetul Olimpic și Sportiv din Republica Moldova.

În luna septembrie, anul 2022, Anastasia Nichita a devenit în premieră campioană mondială. Atunci, eleva lui Tudor Cîrlan a obținut patru victorii la Belgrad în categoria de greutate 59 kg, cu canadianca Laurence Beauregard, chinezoaica Qi Zhang, japoneza Sakura Motoki și norvegianca Grace Bullen.

În luna aprilie 2022, Anastasia Nichita a devenit campioană europeană. În finala de la Budapesta, eleva lui Tudor Cîrlan a dispus cu 4-1 de poloneza Jowita Maria Wrzesien.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Anastasia Nichita , medalie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1459
Populația:
1769 locuitori

Andruşul de Sus este un sat şi comună din raionul Cahul. Andruşul de Sus este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Cahul și la 178 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1769 de oameni. Satul Andruşul de Sus a fost menționat documentar în anul 1459.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.