17 october 2023, 15:30 Sport views 1200
Anastasia Nichita și-a arătat munca sa de o viață
17 october 2023, 15:30 Sport views 1200

Anastasia Nichita și-a arătat munca sa de o viață

Luptătoarea Anastasia Nichita a avut parte de o sesiune foto specială, în care și-a etalat trofeele cîștigatea de-a lungul anilor.

”Munca mea de-o viața. Nu sînt toate medaliile ,însă fiecare medalie în parte este obținută prin sacrificii,traume,disciplină,ambiție, transpirație și multă multă muncă ! Iubesc ce fac și mulțumesc pentru tot ce am reușit până acum!”, a scris Anastasia în descrierea pozelor publicate.

Reamintim că luptătoarea moldoveană Anastasia Nichita a reușit să se califica la Jocurile Olimpice de la Paris, care vor fi organizate în anul 2024. Despre acest lucru a anunțat Comitetul Olimpic și Sportiv din Republica Moldova.

În luna septembrie, anul 2022, Anastasia Nichita a devenit în premieră campioană mondială. Atunci, eleva lui Tudor Cîrlan a obținut patru victorii la Belgrad în categoria de greutate 59 kg, cu canadianca Laurence Beauregard, chinezoaica Qi Zhang, japoneza Sakura Motoki și norvegianca Grace Bullen.

În luna aprilie 2022, Anastasia Nichita a devenit campioană europeană. În finala de la Budapesta, eleva lui Tudor Cîrlan a dispus cu 4-1 de poloneza Jowita Maria Wrzesien.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1837
Populația:
1122 locuitori

Slobozia-Chişcăreni este un sat din cadrul comunei Chişcăreni, raionul Sîngerei. Localitatea este situată la 19 km de orașul Sîngerei și la 112 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1122 de oameni. Satul Slobozia-Chişcăreni a fost menționat documentar în anul 1837.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.