24 februarie 2017, 17:11 Sport views 3082
Sheriff este noul lider al Diviziei Naționale
24 februarie 2017, 17:11 Sport views 3082

Sheriff este noul lider al Diviziei Naționale

Sheriff a învins-o pe Speranța, cu scorul de 2-0, la Nisporeni, în cadrul etapei a 20-a a Diviziei Naționale la fotbal. În urma acestei victorii, echipa antrenată de italianul Roberto Bordin a urcat pe prima treaptă a podimului de premiere, transmite IPN.

Succesul a fost asigurat grație golurilor marcate în prima repriză de Evgheni Oancea și Josip Brezovec. Croatul Brezovec a ajuns la 10 reușite în actuala stagiune, fiind golgheterul campionatului. Sheriff are un avans de un punct față de Milsami, care a cedat cu 1-2 echipei Zaria. Bălțenii au întrerupt seria din 10 meciuri fără înfrângere a celor de la Milsami. Zaria se află pe locul 3, la 2 puncte în spatele liderului Sheriff.

Într-o altă partidă a etapei a 20-a, Academia a dispus de Petrocub, cu 2-1. Sâmbătă, 25 februarie, sunt programate partidele Dacia - Dinamo-Auto și Zimbru - FC Ungheni.

Sursa: www.ipn.md

Cuvinte cheie:

Sheriff , fotbal , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1495
Populația:
10196 locuitori
Logo

Rezina este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Rezina. Amplasat în nord-estul republicii, pe malul drept al Nistrului, oraşul Rezina se află la o distanţă de 98 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituie 10196 locuitori. Localitatea Rezina este atestată documentar în anul 1495.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.