01 martie 2018, 14:45 Caleidoscop views 8246
Diverul s-a ciocnit față în față cu un rechin (Video)
01 martie 2018, 14:45 Caleidoscop views 8246

Diverul s-a ciocnit față în față cu un rechin (Video)

Diverul de sporturi extreme s-a ciocnit față în față cu un rechin și mai nu și-a pierdut masca, dar a supraviețuit. Video-ul incidentului i-a atras atenția publicației Daily Star.

Materialul video a fost filmat de Elton Polly, în vîrstă de 38 de ani, în timp ce se scufunda în orașul Durban, din Republica Africa de Sud. Împreună cu prietenii, el a mers să înoate printre rechinii negri, pe care aceștia îi atrăgeau cu momeală. Unul dintre rechini l-a atacat pe neașteptate pe Polly, scoțîndu-i masca și smulgîndu-i tubul pentru respirație. Cu toate acestea, scafandrul a reușit să-și păstreze stăpînirea de sine și să facă față situației.

Nu a fost prima dată, cînd Polly s-a scufundat cu rechini și el crede că l-a salvat calmul. "Rechinul s-a speriat, pur și simplu, și încercînd să scape de pericol s-a ciocnit de capul meu", a explicat el comportamentul animalului. În rezultatul incidentului, nici omul, nici rechinul nu au fost răniți.

Rechinii negri evită, de obicei, oamenii și nu reprezintă un pericol pentru ei, dar pot manifesta agresiune, dacă este hrană în preajmă.

Sursa: lenta.ru

Cuvinte cheie:

rechin

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1614
Populația:
656 locuitori

Roşietici este un sat şi comună din raionul Floreşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Roşieticii Vechi, Roşietici și Cenuşa. Satul Roșietici este situat la o distanță de 15 km de orașul Florești și la 145 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 656 de oameni. Satul Roșietici a fost atestat documentar în anul 1614.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.