11 octombrie 2014, 12:10 Caleidoscop views 8199
7 sfaturi pretioase de la CEO-ul General Motors, Mary Barra
Foto: cariereonline.ro
11 octombrie 2014, 12:10 Caleidoscop views 8199

7 sfaturi pretioase de la CEO-ul General Motors, Mary Barra

Mary Barra, care ocupa functia de CEO al General Motors (GM) din luna ianuarie a acestui an, a fost desemnata, in luna februarie, cea mai puternica femeie din lume de revista Fortune.

De cand este CEO-ul GM, Mary Barra a fost mult mai mult in lumina reflectoarelor si a facut o serie de declaratii demne de luat in considerare de catre cei care au functii executive, de catre cei care aspira la functii executive si de catre oamenii carora le plac citatele motivationale.

Pentru ca Mary Barra este genul de lider care ne inspira, am pregatit o lista cu cele mai inspirationale si motivationale declaratii ale ei:

1. „Definitia mea de 'inovatie' inseamna sa-i oferi valoare clientului".

2. „Fa ordine intr-o lume haotica".

3. „La orice loc de munca, comporta-te de parca ceea ce faci este pentru o viata intreaga si demonstreaza ca ceea ce ai facut iti apartine".

4. „Nu exista nicio destinatie aici. Nu confunda progresul cu victoria".

5. „Trateaza oamenii cu demnitate si respect".

6. „Daca reusim sa castigam inima si mintea angajatilor, vom avea mai mult succes in afaceri".

7. „Nu orice lucru pe lumea asta trebuie schimbat. Unele lucruri trebuie protejate. Si asta poate reprezenta o provocare la fel de mare si poate fi la fel de important si de plin de satisfactii ca orice actiune de a schimba lumea".

Sursa: www.cariereonline.ro

Cuvinte cheie:

business , sfat

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
2651 locuitori

Lipnic este un sat şi comună din raionul Ocniţa. Din componenţa comunei fac parte localităţile Lipnic și Paustova. Satul Lipnic este situat la o distanță de 3 km de orașul Ocnița și la 236 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004 populaţia satului constituia 2651 de oameni. Satul Lipnic a fost menționat documentar în anul 1437.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.