15 februarie 2016, 17:30 Personalități views 30960
Xenia Deli l-a arătat pe „bărbatul care i-a dăruit viața” (Foto)
15 februarie 2016, 17:30 Personalități views 30960

Xenia Deli l-a arătat pe „bărbatul care i-a dăruit viața” (Foto)

Nu e tocmai generoasă în detalii atunci când vine vorba de viața sa personală, însă ziua de naștere a tatălui a fost o excepție. De 14 februarie, modelul basarabean Xenia Deli a zburat peste ocean pentru a fi alături de „bărbatul care i-a dăruit viața". Spre ce țară a zburat, vedeți mai jos.

„E 14 februarie! Acest bărbat mi-a dăruit viața! La mulți ani, tată! Sunt fericită să-ți fiu astăzi aproape", a mărturisit modelul basarabean, într-o postare făcută pe Instagram.

Xenia a decis să publice și o fotografie cu tatăl său, realizată în Geneva (Elveția). Este unicul copil în familiei și de aceea părinții n-au văzut inițial cu ochi buni ideea modelului de a se stabili cu jobul peste ocean. După contractul cu Victoria's Secret însă, atât mama cât și tatăl Xeniei au început să fie mândri de rezultatele ei.

De altfel, și părinții Xeniei s-au stbilit de mult timp cu traiul în străinătate, așa că fata a fost lăsată în grija bunicii, fiind crescută de ea.

Sursa: ea.md

Cuvinte cheie:

parinti , fotografie , Xenia Deli

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1642
Populația:
138 locuitori

Boroseni este un sat în componenţa comunei Elizavetovca, raionul Donduşeni. Suprafaţa satului este de 5 km pătraţi. Satul Boroseni este situat la o distanţă de 15 km de oraşul Donduşeni şi la 224 km de Chișinău.  Populaţia satului constituie 138 de oameni. Prima menţiune documentară a satului Boroseni datează din 7 aprilie 1642.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.