06 noiembrie 2013, 16:00 Realitatea moldovenească views 5539
06 noiembrie 2013, 16:00 Realitatea moldovenească views 5539

Moldova la expoziția Tallinn Food Fair 2013


Foto: diaspora.moldova.org

Produsele moldoveneşti au fost prezentate cu multă mîndrie la cea mai mare expoziție de produse alimentare și tehnologii conexe industriei alimentare din Statele Baltice – Tallinn Food Fair 2013, desfăşurată în perioada 29 octombrie - 1 noiembrie la Tallinn, Estonia, informează moldova.org.

Pentru al doilea an consecutiv, Ambasada Republicii Moldova în Estonia a organizat participarea companiilor moldovenești la acest eveniment, cu un stand de țară. În cadrul acestuia au participat 8 companii moldovenești printre care Cricova, Domeniile Căinari, Gitana, Franzeluța, Orhei-Vit.

În cadrul expoziției au fost stabilite multiple conexiuni economice cu potențialii cumpărători din Estonia şi au fost organizate degustări specializate pentru directorii restaurantelor și degustatorii profesioniști din Tallinn. La 1 noiembrie, în incinta Ministerului Agriculturii din Estonia a fost dată o prezentare complexă a produselor moldovenești, pentru conducerea și angajații Ministerului.

Proiectul este administrat de către misiune, cu sprijinul financiar al Ministerului Agriculturii din Estonia și a proiectului CEED II al PNUD.

Sursa: moldova.org

Cuvinte cheie:

diaspora , expoziție , Moldova , Estonia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1961
Populația:
19 locuitori

Teliţa Nouă este un sat din cadrul comunei Teliţa, raionul Anenii Noi. Localitatea se află la distanța de 19 km de orașul Anenii Noi și la 51 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 19 oameni. Satul Teliţa Nouă a fost înființat în anul 1961.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.