11 june 2013, 16:00 Moldovan reality views 5555
11 june 2013, 16:00 Moldovan reality views 5555

Moldova la expoziția Tallinn Food Fair 2013


Foto: diaspora.moldova.org

Produsele moldoveneşti au fost prezentate cu multă mîndrie la cea mai mare expoziție de produse alimentare și tehnologii conexe industriei alimentare din Statele Baltice – Tallinn Food Fair 2013, desfăşurată în perioada 29 octombrie - 1 noiembrie la Tallinn, Estonia, informează moldova.org.

Pentru al doilea an consecutiv, Ambasada Republicii Moldova în Estonia a organizat participarea companiilor moldovenești la acest eveniment, cu un stand de țară. În cadrul acestuia au participat 8 companii moldovenești printre care Cricova, Domeniile Căinari, Gitana, Franzeluța, Orhei-Vit.

În cadrul expoziției au fost stabilite multiple conexiuni economice cu potențialii cumpărători din Estonia şi au fost organizate degustări specializate pentru directorii restaurantelor și degustatorii profesioniști din Tallinn. La 1 noiembrie, în incinta Ministerului Agriculturii din Estonia a fost dată o prezentare complexă a produselor moldovenești, pentru conducerea și angajații Ministerului.

Proiectul este administrat de către misiune, cu sprijinul financiar al Ministerului Agriculturii din Estonia și a proiectului CEED II al PNUD.

Source: moldova.org

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1792
Populația:
2055 locuitori

Corjova este un sat şi comună din raionul Dubăsari. Corjova este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 3 km de orașul Dubăsari și la 53 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 2055 de oameni. Satul Corjova a fost menționat documentar în anul 1792.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.