20 mai 2013, 16:03 Realitatea moldovenească views 7554
20 mai 2013, 16:03 Realitatea moldovenească views 7554

Site-ul moldovenii.md şi-a premiat cîștigătorii

Cîștigătorii concursului foto „Copiii noștri”, organizat de site-ul moldovenii.md, şi-au primit premiile binemeritate.

Premiul Mare ‒ o excursie cu familia de trei zile la Cheile Bicazului (România) ‒ a fost cîştigat de Dumitru Zaharia. El a acumulat cele mai multe voturi. Dumitru a recunoscut că ia parte nu prima oară la concursurile de pe site-ul moldovenii.md, însă este prima oară cînd cîștigă. "A trebuit să apelez la ajutorul tuturor celor apropiaţi mie, dar şi a prietenilor mei. Le trimeteam zilnic link-uri pe toate rețelele de socializare ca să voteze pentru mine. De aceea am şi cîștigat acest concurs, "‒ ne-a povestit Dumitru.

Premiul II ‒ două bilete la avion în orice colţişor al Europei – l-a primit Cristina Ursu. Ea ne-a mărturisit că încă nu s-a decis ce va face cu premiul, dar este foarte fericită că l-a cîştigat. "A fost o mare surpriză pentru mine. Unde voi pleca, nu am decis încă, dar mi-aş dori să vizitez Parisul sau Grecia", ‒ a menţionat ea.

Pe locul trei s-a plasat ‒ Nelea Cibotaru. Ea va merge într-o excursie în oraşul subteran Cricova. „Mă așteptam să cîștig, pentru că am prezentat fotografii foarte frumoase, dar şi pentru că m-am bucurat de susţinerea numeroşilor mei prieteni. Sînt nespus de bucuroasă să primesc acest premiu, pentru că nu am mai fost în oraşul subteran Cricova şi mi-am dorit să pot ajunge într-acolo”, ‒ ne-a spus Nelea.

Nici cei mai activi participanți ai concursului nu au rămas fără premii. Premiul Juriului i-a fost oferit Marinei Burghiu, care a primit în calitate de cadou un abonament la un club de fitness.

Concursul „Copiii Noștri” de pe site-ul www.moldovenii.md s-a desfăşurat în perioada 2 aprilie15 mai.

Cuvinte cheie:

moldovenii , copii , concurs

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1552
Populația:
1515 locuitori

Parcova este un sat şi comună din raionul Edineţ. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Parcova și Fîntîna Albă. Satul Parcova se află la o distanță de  12 km de orașul Edineț și la 200 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1515 oameni.Prima atestare documentară a satului Parcova, pe Ciuhur, din ținutul Hotin, datează din anul 1552.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.