03 ianuarie 2017, 14:15 Realitatea moldovenească views 3186
Serviciul la care cel mai des apelează utilizatorii de telefonie mobilă
03 ianuarie 2017, 14:15 Realitatea moldovenească views 3186

Serviciul la care cel mai des apelează utilizatorii de telefonie mobilă

În trei ani și jumătate, 151 de mii de utilizatori de telefonie mobilă și fixă s-au portat. Agenţia Naţională pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI) a prezentate rezultatele de până acum ale serviciului care permite oricărui utilizator de telefonie să-şi păstreze numărul de telefon atunci când îşi schimbă furnizorul. Serviciul a fost lansat în iulie 2013.

Datele statistice arată că cei mai interesați în serviciul de portare a numerelor au fost utilizatorii de telefonie mobilă. Numărul acestor utilizatori a depășit cifra de 138 de mii, ceea ce constituie 91% din numărul total al beneficiarilor serviciului de portare.

Conform reglementărilor emise de ANRCETI, orice utilizator de telefonie poate beneficia de serviciul de portare a numerelor în maximum cinci zile lucrătoare de la depunerea cererii respective la furnizorul pe care l-a ales. Acest serviciu este oferit de către furnizori în mod gratuit.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

telefon , servicii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1830
Populația:
660 locuitori

Burghelea este un sat din cadrul comunei Işcălău, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Fălești și la 132 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 660 de oameni. Satul Burghelea a fost menționat documentar în anul 1830.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.