01 march 2017, 14:15 Moldovan reality views 3208
Serviciul la care cel mai des apelează utilizatorii de telefonie mobilă
01 march 2017, 14:15 Moldovan reality views 3208

Serviciul la care cel mai des apelează utilizatorii de telefonie mobilă

În trei ani și jumătate, 151 de mii de utilizatori de telefonie mobilă și fixă s-au portat. Agenţia Naţională pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI) a prezentate rezultatele de până acum ale serviciului care permite oricărui utilizator de telefonie să-şi păstreze numărul de telefon atunci când îşi schimbă furnizorul. Serviciul a fost lansat în iulie 2013.

Datele statistice arată că cei mai interesați în serviciul de portare a numerelor au fost utilizatorii de telefonie mobilă. Numărul acestor utilizatori a depășit cifra de 138 de mii, ceea ce constituie 91% din numărul total al beneficiarilor serviciului de portare.

Conform reglementărilor emise de ANRCETI, orice utilizator de telefonie poate beneficia de serviciul de portare a numerelor în maximum cinci zile lucrătoare de la depunerea cererii respective la furnizorul pe care l-a ales. Acest serviciu este oferit de către furnizori în mod gratuit.

Source: ipn.md

Keywords:

telefon , servicii

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1895
Populația:
1144 locuitori

Morenii Noi este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Şicovăţ și Morenii Noi. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Ungheni și la 124 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 1144 de oameni. Satul Morenii Noi a fost înființat în anul 1895.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.