08 mai 2014, 10:03 Realitatea moldovenească views 9623
CFM a reluat vînzarea biletelor la cursele spre Federația Rusă
Foto: prime.md
08 mai 2014, 10:03 Realitatea moldovenească views 9623

CFM a reluat vînzarea biletelor la cursele spre Federația Rusă

IS "Calea Ferată a Moldovei" a reluat vînzarea biletelor la cursele de tren spre Federația Rusă pentru perioada de după 27 mai.

Întreprinderea feroviară din Ucraina „Ucrzalizniţa" a înștiințat ÎS"Calea Ferată a Moldovei" despre aprobarea graficului circulaţiei trenurilor, precum şi privind reluarea vînzărilor prealabile de bilete la toate cursele care tranzitează Ucraina.

Vînzările de bilete au fost deschise la cursele de tren Chișinău - Moscova și Chișinău-Sankt Petersburg.

În urma unei înştiinţări anterioare ale autorităţilor ucrainene privind neaprobarea graficelor feroviare, vînzarea biletelor la cursele de tren din Chișinău în direcția Federaţiei Ruse se efectua pînă pe data de 27 mai, iar prin reluarea vînzărilor pentru dăţile ulterioare a fost evitată sistarea circulației feroviare spre Federația Rusă.

Sursa: prime.md

Cuvinte cheie:

calea ferata , Moldova , Rusia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1927
Populația:
419 locuitori

Tomaiul Nou este un sat şi comună din raionul Leova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Sărăţica Veche și Tomaiul Nou. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Leova și la 70 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 419 oameni. Satul Tomaiul Nou a fost menționat documentar în anul 1927.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.