Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Diaspora moldovenească

eye 3310 Vizualizări

Anunț important pentru muncitorii migranți moldoveni din Rusia


Rusia a schimbat regulile de înregistrare dactiloscopică a migranților moldoveni.

În Federația Rusă, înregistrarea dactiloscopică de stat se efectuează în raport cu cetățenii Federației Ruse, cetățenii străini și apatrizii care au împlinit vîrsta de șase ani.

Procedurii de înregistrare dactiloscopică de stat sînt supuși în mod obligatoriu cetățenii străini și apatrizii care au depus cerere de eliberare a unui permis de ședere temporară în Federația Rusă sau cerere de eliberare a permisului de ședere fără eliberarea permiselor de ședere temporară în Federația Rusă.

Modificările au fost efectuate în baza Legii federale 31.12.2017 N 498-FZ cu privire la modificarea unor acte legislative din Federația Rusă, în partea ce ține de înregistrarea dactiloscopică de stat în Federația Rusă, care a intrat în vigoare pe 30.06.2018.

Cuvinte cheie:

Rusia , Anunţ , diaspora

Localităţile Moldovei şi diasporei

Negurenii Noi

Statut:
Sat
Prima atestare:
1911
Populația:
80 locuitori

Negurenii Noi este un sat din cadrul comunei Agronomovca, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Ungheni și la 104 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 80 de oameni. Satul Negurenii Noi a fost menționat documentar în anul 1911.

Citeşte mai departe