Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Diaspora moldovenească

eye 2487 Vizualizări

Anunț important pentru muncitorii migranți moldoveni din Rusia


Rusia a schimbat regulile de înregistrare dactiloscopică a migranților moldoveni.

În Federația Rusă, înregistrarea dactiloscopică de stat se efectuează în raport cu cetățenii Federației Ruse, cetățenii străini și apatrizii care au împlinit vîrsta de șase ani.

Procedurii de înregistrare dactiloscopică de stat sînt supuși în mod obligatoriu cetățenii străini și apatrizii care au depus cerere de eliberare a unui permis de ședere temporară în Federația Rusă sau cerere de eliberare a permisului de ședere fără eliberarea permiselor de ședere temporară în Federația Rusă.

Modificările au fost efectuate în baza Legii federale 31.12.2017 N 498-FZ cu privire la modificarea unor acte legislative din Federația Rusă, în partea ce ține de înregistrarea dactiloscopică de stat în Federația Rusă, care a intrat în vigoare pe 30.06.2018.

Cuvinte cheie:

Rusia , Anunţ , diaspora

Localităţile Moldovei şi diasporei

Chiurt

Statut:
Sat
Prima atestare:
1774
Populația:
828 locuitori

Chiurt este un sat subordonat administrativ oraşului Cupcini, raionul Edineţ. Localitatea este aşezată în valea rîului Ciuhur, la 20 km de oraşul Edineţ şi la 182 km de Chişinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 828 locuitori. Satul Chiurt a fost menționat documentar în anul 1774.

Citeşte mai departe