Go to section: Moldovan Diaspora
07 may 2018, 17:00 Moldovan Diaspora views 7085
Anunț important pentru muncitorii migranți moldoveni din Rusia
07 may 2018, 17:00 Moldovan Diaspora views 7085

Anunț important pentru muncitorii migranți moldoveni din Rusia

Rusia a schimbat regulile de înregistrare dactiloscopică a migranților moldoveni.

În Federația Rusă, înregistrarea dactiloscopică de stat se efectuează în raport cu cetățenii Federației Ruse, cetățenii străini și apatrizii care au împlinit vîrsta de șase ani.

Procedurii de înregistrare dactiloscopică de stat sînt supuși în mod obligatoriu cetățenii străini și apatrizii care au depus cerere de eliberare a unui permis de ședere temporară în Federația Rusă sau cerere de eliberare a permisului de ședere fără eliberarea permiselor de ședere temporară în Federația Rusă.

Modificările au fost efectuate în baza Legii federale 31.12.2017 N 498-FZ cu privire la modificarea unor acte legislative din Federația Rusă, în partea ce ține de înregistrarea dactiloscopică de stat în Federația Rusă, care a intrat în vigoare pe 30.06.2018.

Source: viza.md

Keywords:

Rusia , Anunţ , diaspora

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XVIII
Populația:
1800 locuitori

Caragaș este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 4 km de orașul Slobozia și la 94 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2000, populaţia satului constituia circa 1800 de oameni. Satul Caragaș a fost întemeiat în secolul XVIII.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.