Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
13 mai 2015, 12:16 Natura şi turismul views 7168
O nouă cursă aeriană pentru moldovenii din Rusia
13 mai 2015, 12:16 Natura şi turismul views 7168

O nouă cursă aeriană pentru moldovenii din Rusia

Compania Aeriană de Stat „Air Moldova" va lansa, începînd cu 22 iunie 2015, o cursă suplimentară de la Chișinău spre Moscova, pe aeroportul Șeremetievo. După cum se menționează în comunicatul Companiei, cursa Chișinău-Moscova (Șeremetievo) va fi operată de șapte ori pe săptămînă (zilnic), cu avionul Embraer 195, decolarea de la Chișinău la ora 21:00 și aterizarea la Moscova la ora 23:00 (ora locală), plecarea de la Moscova la ora 07:55 și sosirea la Chișinău la ora 09:55 (ora locală).

Orarul și frecvența zborurilor spre Moscova, aeroportul Domodedovo, rămîn neschimbate.

Transportatorul național „Air Moldova" operează curse aeriene spre 24 de destinaţii: Antalya, Atena, Barcelona, Bodrum, Bologna, Dublin, Frankfurt, Heraklion, Istanbul, Larnaca, Lisabona, Londra, Milano, Moscova, Madrid, Paris, Roma, Sankt-Petersburg, Surgut, Torino, Veneţia, Verona, Viena, Tivat. Compania oferă două clase de deservire – Econom şi Business.

Sursa: Noi.md

Cuvinte cheie:

Rusia , Moscova , Air Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1793
Populația:
1193 locuitori

Dzerjinscoe este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Dzerjinscoe este unicul sat din comuna cu același nume. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Dubăsari și la 43 km de Chișinău. Populaţia satului Dzerjinscoe alcătuia 1193 oameni în anul 2011. Satul Dzerjinscoe a fost menționat documentar în anul 1793 cu denumirea Carantin.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.