Go to section: Nature and tourism
13 may 2015, 12:16 Nature and tourism views 7175
O nouă cursă aeriană pentru moldovenii din Rusia
13 may 2015, 12:16 Nature and tourism views 7175

O nouă cursă aeriană pentru moldovenii din Rusia

Compania Aeriană de Stat „Air Moldova" va lansa, începînd cu 22 iunie 2015, o cursă suplimentară de la Chișinău spre Moscova, pe aeroportul Șeremetievo. După cum se menționează în comunicatul Companiei, cursa Chișinău-Moscova (Șeremetievo) va fi operată de șapte ori pe săptămînă (zilnic), cu avionul Embraer 195, decolarea de la Chișinău la ora 21:00 și aterizarea la Moscova la ora 23:00 (ora locală), plecarea de la Moscova la ora 07:55 și sosirea la Chișinău la ora 09:55 (ora locală).

Orarul și frecvența zborurilor spre Moscova, aeroportul Domodedovo, rămîn neschimbate.

Transportatorul național „Air Moldova" operează curse aeriene spre 24 de destinaţii: Antalya, Atena, Barcelona, Bodrum, Bologna, Dublin, Frankfurt, Heraklion, Istanbul, Larnaca, Lisabona, Londra, Milano, Moscova, Madrid, Paris, Roma, Sankt-Petersburg, Surgut, Torino, Veneţia, Verona, Viena, Tivat. Compania oferă două clase de deservire – Econom şi Business.

Source: Noi.md

Keywords:

Rusia , Moscova , Air Moldova

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
187 locuitori

Ivanovca este un sat din cadrul comunei Iserlia, raionul Basarabeasca. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Basarabeasca și la 69 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 187 de oameni. Satul Ivanovca a fost întemeiat în anul 1909.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.