Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
18 noiembrie 2019, 15:00 Cetatea Albă views 4648
Noutate bună pentru locuitorii satului Dănceni din raionul Ialoveni
18 noiembrie 2019, 15:00 Cetatea Albă views 4648

Noutate bună pentru locuitorii satului Dănceni din raionul Ialoveni

Primarul ales al satului Dănceni din raionul Ialoveni, Victoria Butuc-Guranda, susține că, în urma unei întrevederi cu administratorul rutei Dănceni-Chișinău, a convenit la efectuarea unor noi măodificări pentru locuitori, informează provincial.md.

„Dragi consăteni, vă aduc la cunoștință că vineri am avut o întrevedere la solicitarea mea cu dl Castraveț Eugen, administratorul rutei Dănceni – Chișinău. Am discutat despre toate problemele existente, i-am comunicat solicitările dvs, despre orar și posibilitatea introducerii unor curse prin zona Hîrțu și orășelul militar, despre comportamentul neadecvat al unor șoferi, despre necesitatea reintroducerii cursei de la 6:20 și cea de 20:00. Am fost asigurată că vor fi înlăturate treptat problemele invocate", a scris primarul, pe o rețea socială.

În același timp, primarul ales comunică și despre introducerea unor noi modificări. „Va fi reintrodusă ruta de la 6:20, sperăm să ne ajute să diminuăm din îmbulzeala pasagerilor de la orele de vîrf", a conchis Butuc-Guranda.

Sursa: provincial.md

Cuvinte cheie:

știri , Ialoveni

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1462
Populația:
41 locuitori

Socii Vechi este un sat din cadrul comunei Călugăr, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Fălești și la 132 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 41 de oameni. Satul Socii Vechi a fost menționat documentar în anul 1462.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.