Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
12 mai 2021, 15:40 views 3553
În unele licee din capitală au fost inițiate lucrările de amenajare a terenurilor de fotbal
12 mai 2021, 15:40 views 3553

În unele licee din capitală au fost inițiate lucrările de amenajare a terenurilor de fotbal

Au demarat lucrările de amenajare a terenurilor de fotbal cu gazon artificial în unele instituții preuniversitare din municipiul Chișinău unde anul trecut primăria a început reabilitarea acestora.

Acest lucru a fost relatat de Primarul General Ion Ceban, menționînd că este vorba despre Liceul Teoretic „Mihai Viteazul”, „Gaudeamus”, „Nicolae Iorga”, „George Călinescu”, „Nicolae Gogol”, „Liviu Deleanu.

Reabilitarea și modernizarea stadioanelor va contribui la creșterea nivelului ambiental al bazei sportive. Continuitatea acestui proiect prevede și crearea claselor sportive specializate de fotbal și dezvoltarea acestora împreună cu FMF, a precizat Ceban.

Respectiv, potrivit edilului, copiii din școlile participante în proiect vor putea fi înscriși în clase de fotbal chiar în anul de studii ce urmează. Totodată, pentru anul 2021 sunt preconizate lucrări de amplasare a terenurilor de fotbal cu gazon artificial și pe teritoriul altor instituții preuniversitare din municipiul Chișinău.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

scoala , stadion

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1723
Populația:
1461 locuitori

Baroncea este un sat şi comună din raionul Drochia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Baroncea Nouă și Baroncea. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Drochia și la 177 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1461 de oameni. Satul Baroncea a fost menționat documentar în anul 1723.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.