Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
29 mai 2012, 09:29 views 8881
29 mai 2012, 09:29 views 8881

Neglijența autorităților locale din Chișinău generează grave accidente


Foto: adevarul.ro 

Un accident rutier a avut loc în această dimineaţă, la intersecţia străzilor Kogălniceanu şi Eminescu din Chișinău. Opt răniţi în stare gravă au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă, informează publika.md.

Coliziunea s-a produs între un automibil de marcă Honda, cu  patru persoane şi un microbuz de pe ruta 110, în care se aflau 20 de pasageri. Martorii spun că microbuzul era supraîncărcat.

Astfel de accidente se produc în municipiu datorită incompetenței și nepăsării autorităților publice locale care nu se preocupă de buna funcționare și siguranța circulației în microbuzele din capitală.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
29 locuitori

Iachimeni este un sat din raionul Edineţ, în componenţa comunei Constantinovca. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 în satul Iachimeni trăiau 29 de locuitori. Localitatea se află la o distanţă de 22 km de oraşul Edineţ și la 224 km de oraşul Chișinău. Satul Iachimeni a fost  întemeiat la începutul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.