Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
23 iulie 2018, 15:20 views 8902
Lucrările de extindere a străzii Albișoara ar urma să înceapă anul viitor
23 iulie 2018, 15:20 views 8902

Lucrările de extindere a străzii Albișoara ar urma să înceapă anul viitor

Lucrările de extindere a străzii Albișoara până la Calea Ieșilor, prin reconstrucția străzii Mesager, ar urma înceapă anul viitor. Cel puțin, asta a declarat directorul interimar al Direcției municipale Transport, Vitalie Butucel.

„Lucrările anul acesta nu vor fi demarate. A fost finalizată proiectarea sistemului rutier, spații verzi și trotuare. Au fost proiectate rețelele subterane în proporție de 42%. În acest an, ne propunem să finalizăm lucrările de proiectare a rețelelor subterane și să inițiem procedura de licitații. Ca anul viitor să avem compania selectată ca să înceapă propriu-zis lucrările", a menționat Vitalie Butucel.

Totuși, autoritățile au renunțat deocamdată la o porțiune de drum din proiectul inițial, exlusă de Consiliul Municipal în toamna anului 2017. „Ne-am propus să mergem în baza decizie CMC, să proiectăm până la Bariera Sculeni. În timp vom vedea și poate vom prevedea acest tronson de drum", a precizat șeful de la Direcția Tranport.

Sursa: agora.md

Cuvinte cheie:

drum , strada , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1559
Populația:
2375 locuitori

Visoca este un sat şi comună din raionul Soroca. Visoca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 40 km de orașul Soroca și la 196 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2375 de oameni. Satul Visoca fost menționat documentar în anul 1559.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.