Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
21 martie 2018, 12:09 views 8592
Încă un candidat la funcția de Primar al Capitalei
21 martie 2018, 12:09 views 8592

Încă un candidat la funcția de Primar al Capitalei

Președintele Partidului Politic „Democrația acasă", Vasile Costiuc, va candida la funcția de Primar al Capitalei la alegerile din 20 mai 2018.

„Sînt decis să particip în alegerile municipale de anul acesta. Aștept cînd se va deschide depunerea oficială a actelor la circumscripția municipală. Probabil voi fi unul din primii candidați cu toate actele în regulă", a declarat el pentru portalul nostru.

Costiuc a mărturisit că s-a hotărît să participe la alegeri încă cu mult timp înainte:

„Lucrul acesta l-am decis încă la facultate, cînd m-am asociat cu fostul primar al Chișinăului, Dorin Chirtoacă. Eram tinerii entuziasmați, care au participat în campania din 2005 în repetate rânduri, când nu s-a prezentat lumea la vot, și în 2007, cînd a devenit primar și ne-a împrăștiat ca pe puii de potârniche, pe toți cei care îi erau aproape. Atunci, am decis că voi candida ca să realizăm promisiunile pe care le-am făcut în 2005 și 2007", a mărturisit Vasile Costiuc.

Cuvinte cheie:

candidat , primar , alegeri , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1568
Populația:
3401 locuitori

Geamăna este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Batîc și Geamăna. Satul Geamăna se află la distanța de 12 km de orașul Anenii Noi și la 32 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 3 401 oameni. Satul Geamăna a fost atestat documentar în anul 1568.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.