Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
02 decembrie 2017, 13:50 views 9971
Sediul central al „Apă-Canal Chișinău” a fost iluminat de sărbători
02 decembrie 2017, 13:50 views 9971

Sediul central al „Apă-Canal Chișinău” a fost iluminat de sărbători

Societatea pe Acțiuni „Apă-Canal Chișinău" a dat startul sărbătorilor de iarnă. Pe sediul central al furnizorului de apă în seara de vineri, 1 decembrie, a fost conectat iluminatul festiv de sărbători. Clădirea a fost decorată cu sute becuri LED multicolore, ornamentate în formă de doi brazi, fulgi de nea și ploaie de stele.

Directoarea generală ACC, Veronica Herța, a declarat că iluminarea festivă a sediului central este o premieră, dar care cu siguranță va deveni o tradiție frumoasă. În holul întreprinderii, unde a fost instalat un Pom de Crăciun, a fost amplasată şi o urnă în care angajații ACC pot lăsa un mesaj pentru Moș Crăciun, iar cele mai ingenioase urmează a fi premiate. De asemenea, angajații întreprinderii vor putea face donații sub formă de bani sau daruri, care urmează să ajungă la copii din orfelinat.

„Vrem să dăm startul spiritului sărbătorilor de iarnă, cu toate că afară plouă. Luna decembrie este importantă pentru cei care lucrează la Apă-Canal şi nu doar din motiv că sînt în așteptarea magiei, dar şi pentru că este luna în care s-a născut „Apă-Canal Chişinău". În data de 12 decembrie „Apă-Canal Chişinău" face exact 125 de ani. Sperăm că pe parcursul acestor 125 de ani am adus bucurii în casele consumatorilor, cu toate că recunoaștem că sînt şi anumite probleme. Ceea ce ne dorim e ca să înțelegem cu toții că atunci când suntem noi mai buni între noi, așteptările pe care le avem, se realizează mai repede şi mai ușor", a spus Veronica Herța.

Iluminatul de sărbători pe sediul central ACC va fi conectat până pe 14 ianuarie.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

iluminare , sarbatoare , Apă-Canal

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1774
Populația:
1134 locuitori

Jeloboc este un sat din cadrul comunei Piatra, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 9 km de oraşul Orhei şi la 43 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1134 de oameni. Satul Jeloboc a fost menționat documentar în anul 1774.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.