Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
06 noiembrie 2017, 12:30 views 12211
Primele declarații ale noului primar general interimar
06 noiembrie 2017, 12:30 views 12211

Primele declarații ale noului primar general interimar

Noul viceprimar al capitalei, care va exercita și funcția de primar general interimar, Silvia Radu, susține că decizia de a accepta noua funcție i s-a dat greu.

Mai mult decît atît, aceasta susține că nu înțelege de ce pînă astăzi nu s-a găsit o soluție pentru deblocarea situației din Primărie.

„Sînt conștientă că funcția este pe o perioadă scurtă de timp, dar sînt sigură că experiența ne va permite să inițiem schimbări care vor da soluții la problemele chișinăuienilor. L-am rugat pe domnul Grozavu și i-am explicat că dumnealui va rămîne ca viceprimar, deoarece am nevoie de experiența lui. Sper că abordările politice să nu împiedice activitățile Primăriei. Am nevoie de puțin timp pentru a intra în toate detaliile ce țin de activitatea municipiului Chișinău", a declarat Silvia Radu în cadrul ședinței săptămînale a serviciilor Primăriei.

Totodată, aceasta a menționat că în 10 zile va organiza o conferință de presă în cadrul căreia va scoate în prim plan problemele existente la Primărie.

„Eu am venit în această funcție fiindcă am fost rugată. Nu mi-am propus să devin primar, cel puțin astăzi, dar cînd va veni momentul, vom discuta despre aceasta. Oricare ar fi această perioadă eu voi depune toate eforturile pentru a face capitala cît mai prosperă. Eu am început să exercit această funcție de dimineață și vă promit că vom lucra într-un mod transparent", a afirmat fosta șefă a companiei Gas Natural Fenosa.

Reamintim că Silvia Radu a devenit primar interimar după ce Nistor Grozavu a anunțat că se retrage din funcția de primar general interimar, optînd doar pentru cea de viceprimar.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , primaria , declarație

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1429
Populația:
1208 locuitori

Cristeşti este un sat şi comună din raionul Nisporeni. Cristeşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Nisporeni și la 70 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1208 oameni. Satul Cristești a fost menționat documentar în anul 1429.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.